La nostre Web conté cookies. Al navegar per aquesta Web acceptes utilitzar-les. Per a més informació llegeix la nostre Política de Cookies

Classes per Empreses

07 ClasesEmpresa

 

Els cursos específics per empreses tenen com objectiu proporcionar-los uns programes pràctics i personalitzats en formació d'anglès que s'adaptin a la seva demanda i necessitat.

Cada empresa respon a uns objectius concrets i és per aquest motiu que adaptem els formats i continguts dels cursos a les necessitas específiques de cada empresa o alumne, focalitzant-nos en el nivell d'anglès individual i els objectius linguistics.

Els dies, horaris i frequència de les classes s'acorden previament en funció de la seva demanda, i ens podem desplaçar a les seves instal·lacions per impartir els cursos o organitzar-los a les nostres acadèmies.

                     tickcolors small Anglès General

                tickcolors small  Anglès Específic

                tickcolors small  Anglès sota demanda

                tickcolors small Preparació per exàmens oficials

Totes les empreses que volen incrementar la seva competitivitat invertint recursos en formar els seus treballadors, disposen d'una ajuda económica per part de la Fundacion Estatal para la formacion del empleo (Fundae) que es fa efectiva mitjançan bonificacions a les cotitzacions de la Seguretat Social.

Podem fer-nos carrec de la tramitació d'aquestes bonificacions de manera efectiva i  sense errades en la gestió de la mateixa, siguent una molt bona opció per a l'empresa en l'optimitzacio, rebaixa de costos i millora en la formació dels seus empleats.

 

Extraescolars per Ampas i Entitats

08 Extraescolars


Organitzem activitats extraescolars d’anglès per les Ampa, Afa i Entitats o clubs esportius que volen  incorporar a les seva oferta d’activitats l’anglès com a fet diferenciador i sempre amb la garantia de comptar amb un professorat qualificat.
El nostres professors es desplacen a les seves instal·lacions, desenvolupant l’activitat d’anglès en l’horari acordat amb vostès.

Extraescolars Anglès Primaria

Diferents punts de vista d' estructurar i desenvolupar les activitats extraescolars per els alumnes de  primaria, a on en tots els casos, busquem la motivació de l'alumne d'una manera natural i deixar enrrere conceptes com l'avorriment i activitats repetitives.

                           Anglès per Projectes / Anglès Lúdic /Anglès Acadèmic

Extraescolars Anglès Secundaria

Programem i estructurem els cursos en contacte directe amb l' Afa i la direcció del centre, oferint la possibilitat d'incorporar i fer els exàmens oficials de la Universitat de Cambridge.

Els continguts dels cursos estàn basats i estructurats seguint el Marc Comú Europeu de Referencia per les llengües (MCER) i La Universitat de Cambridge, des de el nivell A1 fins B2, amb l'objectiu d'una evolució contínua.

Traduccions

10 Traduccions


Traduccions de tot tipus de documentació del català/castellà al anglès  ó de l’anglès al català/castellà.
Realitzades per professionals qualificats, això els hi assegura unes traduccions professionals de qualitat i amb la seguretat de ser fidels al text original.

Realitzem un pressupost previ per tal d'evitar sorpreses, a on indiquem el temps d'entrega i el preu de la feina. 

Cursos i estades a l'estranger

09 Estades

 

Treballem conjuntament amb empreses capdavanteres en l'organització de Cursos i Estades d'estiu a l'estranger per alumnes a partir dels 12 anys, tenint un gran nombre d’opcions per adolescents i adults.

Les estades internacionals d'estiu, son una inmillorable ocasió per ampliar coneixements i agafar seguretat en qualsevol situació i conversa en anglès.

 

  tickcolors small  Estades d’estiu (joves i adults).

  tickcolors small  Cursos tot l’any (joves i adults)

  tickcolors small  English for famílies (per a tota la família)

  tickcolors small  Anys escolars (Trimestres o Curs Sencer)

Què fem fora de l'Escola

07 ClasesEmpresa

Classes per EMPRESES

08 Extraescolars

EXTRAESCOLARS per Ampas i Entitas

 09 Estades

Cursos i estades a l'estranger

 10 Traduccions

Traduccions