La nostre Web conté cookies. Al navegar per aquesta Web acceptes utilitzar-les. Per a més informació llegeix la nostre Política de Cookies

Casal d'Estiu

04 Casals


Casals d'estiu íntegrament en anglès, a on es combina el joc, activitats i l’aprenentatge de l’idioma d’una manera més lúdica. 

Una molt bona manera per millorar els seus coneixements de vocabulari i treballar de forma natural i divertida, la seva expressió i comprensió oral.

Per a nens i nenes de 5 a 11 anys: Els grups son reduïts (màxim 10 alumnes) i  sempre buscant l’equilibri entre les diferents activitats i edats dintre del grup.

Organitzat per setmanes: Cada setmana la temàtica és diferent, aixó ens permet que l'assistència pugui ser per les setmanes que vosaltres decidiu o arribar fins les 5 setmanes que dura, no repetim continguts.

Activitats diverses i motivadores: Aixó desperta un interès i motivació en els nens i nenes participants del casal que s'involucren activament en les activitats desenvolupades.

Indoor and OutDoor: Programem activitats a l'acadèmia combinades amb d'altres a l'exterior. Sortim a la piscina, anem a diferents parcs infantils a fer jocs, i en les activitats exteriors sempre acompanyats per 2 adults mínim.

Professorat de l'escola: Els professors i professores que organitzen els continguts i desenvolupen el casal son els habituals de l'escola durant tot el curs, garantint una qualitat en el nivell d'anglès i evitant errades produïdes en l'aprenentatge per professorat poc qualificat.