La nostre Web conté cookies. Al navegar per aquesta Web acceptes utilitzar-les. Per a més informació llegeix la nostre Política de Cookies

Cursos per a totes les edats i nivells

 Grup

 

Cursos en grup, cursos de setembre a juny per alumnes de totes les edats i nivells, adreçats a nens (desde 3 anys), adolescents i adults.

Organitzats per edat i nivell, els grups estan organitzats perquè els alumnes tinguin una edat i nivell molt similar i amb un màxim de 10 alumnes per grup.

L'avaluació és contínua i trimestralment s'elabora un informe per cada alumne a on es valora la seva evolució en l'aprenentatge, valorant per separat totes les areas treballades.

Les classes son impartides sempre per professorat qualificat  (llicenciats en filologia anglesa o nivell C2), amb un objectiu molt clar i definit. Els alumnes aconsegueixen un correcte aprenentatge de la llengua en tots els aspectes (gramàtica, vocabulari, expressió i comprensió oral i escrita), sense descuidar cap part de l’idioma.

La combinació de l'ensenyament tradicional amb les possibilitats que ens donen les noves tecnologies, fan que en cap moment ens resulti avorrit aprendre anglès.


Abans de matricular-se, cal fer una prova de nivell gratuïta al centre, per veure quin és el grup mes adequat per a cada alumne.