La nostre Web conté cookies. Al navegar per aquesta Web acceptes utilitzar-les. Per a més informació llegeix la nostre Política de Cookies

Intensius d'Estiu!

Publicado el Lunes, 29 Abril 2019

Aprofita l'estiu!

 

Cursos intensius d'anglès per a totes les edats i nivells. Un ampli ventall de possibilitats perquè avançis en el teu aprenentatge de forma ràpida i efectiva, aprofitant l'estiu per completar un curs sencer o per actualitzar i consolidar conceptes.

 

    CURSOS INTENSIUS EN GRUP:

 Els cursos Intensius d’estiu s’imparteixen al juliol i ofereixen una dedicació personalitzada del professor en grups reduïts  (màxim 10 alumnes per classe) i organitzats per nivells. Segueixen els nivells del MCER A-2 fins el C2. 

 

    INTENSIUS PREPARACIÓ EXÀMENS OFICIALS:
    Grups reduïts, on l’objectiu és treballar i preparar els exàmens oficials de la Universitat de Cambridge. i a finals de juliol presentar-se a les convocatòries d’aquests exàmens. Una opció perfecte, per aprofitar un mes habitualment sense obligacions en els estudis i així aconseguir certificar oficialment el vostre nivell d’anglès. 

 

    CLASSES PARTICULARS i PARTICULARS COMPARTIDES:

Ideals per alumnes que necessiten personalitzar el temari i els continguts a treballar. No trobem cap límit per edat o nivell de l’alumne i disposem d’un horari flexible. Podem compartir les classe amb un altre alumne del mateix nivell i amb el que tinguem un objectiu comú. 

 

    ANGLÈS SOTA DEMANDA:

Qualsevol tipus de classe que necessiteu i permeti organitzar un grup amb un mínim d’alumnes. Desenvolupem el contingut i el programa del curs al vostre objectiu, disposant d’una flexibilitat d’horari prèvia per fixar els dies de classe. Preparació d’ exàmens de selectivitat, recuperacions, exàmens específics d’accés a estudis, grups de conversa, etc ...